1 gl. miltu + vēl nedaudz
1/2 gl. skābā krējuma
200 gr sviesta
Šķipsniņa sodas
1 bundža vārītā iebiezinātā piena
Ar rokām sajaukt kopā sviestu un miltus. Pievienot skābo krējumu, pamīcīt vēl, pēc tam pielikt klāt sodu un izmīcīt mīklu. Kad mīkla kļūs elastīga, izveidot no tās bumbu un ielikt saldētava uz 15 min.
Iesmērēt cepešpannu ar sviestu, un uzkarsēt cepeškrāsni līdz 200 ºC.
Uzbērt nedaudz miltu uz darba virsmas, un izrullēt 0,5 cm biezumā. Ar nazi sagriezt kvadrātos un katra kvadrātiņa centrā ielikt pa vienai tējkarotei vārītā iebiezinātā piena. Izveidot radziņus savienojot kvadrātu pretējus galus. Izlikt cepešpannā un cept līdz kļūst zeltaini.