400 gr. bezglutēna miltu
20 gr. svaiga rauga
320 ml. ūdens
1 tējk. sāls
2 tējk. cukura
1 ēdamk. augu eļļas
Izšķīdināt raugu 100 ml. silta ūdens, pievienojot cukuru un 2 ēdamkarotes miltu. Sajaukt miltus ar sāli un izsijāt. Pievienot rauga maisījumu miltiem, pievienot atlikušo ūdeni un samīcīt mīklu ar rokām vai mikserī līdz masa kļūst viendabīga, pievienojot 1 ēdamkaroti eļļas. Iesmērēt ar eļļu maizes formas un piepildīt tās ar mīklu līdz pusei. Ielikt siltā vietā uz 40 minūtēm, lai mīkla uzrūgst un aizpilda formas. Pirms likt cepeškrāsnī, mīklas virsma ir jāsamitrina ar ūdeni. Cept 200-240 ºC temperatūrā 40 minūtes.