Sāļie bezglutēna biskvīti

1 1/2 tases smalko balto vai brūno rīsu miltu

3/4 tases tapiokas vai kartupeļu cietes

1 ēdamk. cepamā pulvera

1 tējk. smalkās jūras sāls

6 ēdamk. auksta sviesta

3/4 tases piena

Sakarsēt cepeškrāsni līdz 200ºC. Pārklāt cepešpannu ar cepamo papīru. Sajaukt miltus ar cieti, cepamo pulveri un sāli. Ielikt miltos sviestu un sagriezt to ar nazi mazos gabalos, atstājot arī lielākos gabalus. Pievienot šķidrumu sākot ar 1/2 tases, pakāpeniski pievienot atlikušo šķidrumu, maisot, kamēr izveidojas mīkla. Uzbērt nedaudz miltu uz darba virsmas, izlikt miklu un pavisam nedaudz pamīcīt to. Pēc tam izrullēt ap 1 cm biezumā. Sagriezt biskvītos, nolikt sagatavotajā cepešpannā. Cept 20 minūtes vai kamēr iegūst brūnganu krāsu. Pasniegt siltus.

Avots: http://simplygluten-free.com/blog/2011/07/gluten-free-biscuits.html