Sāļie mafini ar zilo sieru un paniņām

(Sanāk 10 nelieli mafini):
225g  miltu maisījums B
2tējk. cepamā pulvera
šķipsniņa sāls
50g zilā siera
sauja bazilika lapu
175ml piena
100ml paniņu
50g kausēta sviesta
1 liela ola
Lielā bļodā samaisa miltus ar cepamo pulveri un sāli. Iemaisa sadrupinātu zilo sieru un sakapātas bazilika lapas.
Citā bļodā sakuļ pienu, paniņas, kausētu sviestu un olas (pienam un paniņām jābūt istabas temperatūrā, citādi sviests sacietē).
Miltu maisījuma vidū izveido bedrīti, kurā lēnām lej šķidro masu un maisa.
Mīklu lej mafinu formā. Ja panna nav silikona, tad caurumos jāliek papīra mafina formas vai jāizklāj ar cepampapīra kvadrātiem (aptuveni 10x10cmm).
Cep 25min iepriekš uzsildītā krāsnī 200C.  Gatavie mafini ir uzpūtušies un zeltaini.